Coş

0

Politica de retur şi schimb

   Totul aici este in conformitate cu Legea nr.105 din 13 martie 2003 a tarii noastre si fara tam-tam sau nervi inutile!

Schimbul sau returnarea se efectuează în Moldova. Magazinul nostru este situat in Chisinau, str. Munceti 29/1, birou 105, L-V: 10:00 - 18:00. Şi suntem mereu în contact: Mobile, Viber, Telegram, WhatsApp: +373-79-207-287.

Dacă aţi plătit pentru o comandă online, iar produsul nu se află în depozitele noastre, produsul este defect sau descrierea/caracteristicile noastre nu sunt corecte şi descoperiţi acest lucru la primirea comenzii, atunci vă vom returna imediat banii, desigur, dacă un produs similar nu ţi se potriveşte sau ai, nu ai timp să aştepţi să ajungă în viitor.

   Ce va trebui să faceţi pentru a returna sau schimba bunurile cumpărate? Doar trei paşi simpli:
1. Aduceţi în magazinul nostru bunurile achiziţionate care nu au fost despachetate (etichetele şi sigiliile sunt la locul lor).
Prezentarea ambalajului a fost păstrată, setul este complet, proprietăţile consumatorului sunt noi.
2. Luaţi bonul fiscal salvat şi un document care dovedeşte identitatea dumneavoastră (paşaport, buletin).
3. Asiguraţi-vă că nu au trecut mai mult de 14 zile de la data achiziţiei şi produsul dumneavoastră poate fi schimbat sau returnat vânzătorului, conform listei de produse nealimentare de bună calitate din Legea nr. 105 din 13 martie, 2003 privind protecţia drepturilor consumatorilor. Lista completă o putem vedea mai jos.

LISTA produselor nealimentare de bună calitate care nu pot fi schimbate cu un produs similar:
1. Bijuterii (produse din metale preţioase cu pietre preţioase, din metale preţioase cu inserţii din pietre semipreţioase şi sintetice, pietre preţioase tăiate).
2. Cusut si tricotaje (lenjerie de corp, lenjerie de pat, ciorapi).
3. Articole de igienă personală (periuţe de dinţi, piepteni, agrafe, bigudiuri, pensete, aparate de ras, aparate de ras electric şi alte produse similare de igienă personală).
4. Parfumuri şi produse cosmetice.
5. Produse textile (bumbac, in, lână, mătase şi ţesături sintetice, panglici, împletitură etc.).
6. Produse prin cablu (sârme, cabluri, cabluri).
7. Materiale de construcţie şi finisare şi alte bunuri vândute la metru (linoleum, folie, mochetă etc.).
8. Produse si materiale in contact cu alimentele, realizate din materiale polimerice, inclusiv cele de unica folosinta (vesela si ustensile de bucatarie, materiale de ambalare, recipiente pentru depozitarea si transportul produselor alimentare (canistre, conserve, sticle, butoaie).
9. Produse chimice de uz casnic, pesticide şi produse agrochimice.
10. Mobilier de uz casnic (seturi şi seturi de mobilier).
11. Autoturisme şi motociclete, remorci şi unităţi pentru acestea, mijloace mobile de mecanizare la scară mică a muncii agricole, ambarcaţiuni de agrement şi alte ambarcaţiuni de uz casnic.
12. Bunuri de uz casnic complexe din punct de vedere tehnic pentru care sunt stabilite perioade de garanţie (maşini şi dispozitive electrice, echipamente radio-electronice, echipamente de calcul şi copiere de uz casnic, echipamente fotografice şi de filmare, echipamente telefonice (fixe şi mobile) şi fax, instrumente muzicale electrice, gaze menajere. echipamente şi dispozitive).
13. Bunuri pentru prevenirea şi tratarea anumitor boli la domiciliu (articole sanitare şi de igienă din metal, cauciuc, textile şi alte materiale, instrumente, dispozitive şi echipamente medicale, produse de igienă orală, lentile de ochelari, articole de îngrijire a copilului, medicamente).
14. Jucării.
 

PS Dacă ceva din lege s-a schimbat, a fost actualizat sau a fost anulat şi nu suntem încă la curent, atunci împreună ne vom uita aici: https://www.legis.md/cautare/getResults?doc_id=138756&lang=ru